Identitet og website til ny Business Region

Business Region Esbjerg

I forbindelse med etableringen af Business Region Esbjerg har Quantity udviklet et nyt logo og website til at fortælle om den nye organisation.

Business Region Esbjerg er et kommunalt samarbejde i mellem Esbjerg, Fanø, Tønder og Varde Kommune med målet om at skabe fælles vækst og udvikling i området. De primære indsatsområder findes indenfor erhverv, turisme, uddannelse og politikudvikling.

Nyt logo symboliserer fællesskab og samarbejde

Det nye logo for Business Region Esbjerg symboliserer fællesskab og samarbejde ved linjerne på tværs af kommunerne i det geografiske område. Farvevalget symboliserer havets møde med fastlandet, som det kendetegnes på tværs af alle kommunernes natur.

Fleksibel ikon-serie

Logoets koncept er desuden også udviklet som en serie ikoner, der benyttes til at symbolisere Business Region Esbjergs indsatser. Ikonerne bruges eksempelvis på websitet til navigation fra forsiden.

Enkelt website med fokus på klare budskaber

Websitet til Business Region Esbjerg er skabt med målet om at sætte den besøgende i centrum. Strukturen er opbygget, så nye besøgende let kan lære hvad den nye Business Region arbejder for — fx ved konkrete eksempler på nuværende og tidligere projekter og indsatser.

Websitet er custom opbygget i Open Source platformen Wordpress. Som alle Quantity's løsninger, er også dette Wordpress-setup skræddersyet specielt til redaktøren for at være effektiv og overskuelig at arbejde med i hverdagen. En god backend giver glade redaktører — og det ved vi resulterer i godt indhold på websitet.

Vil du vide mere?

Tag en uforpligtende snak med Torben på telefon 50 51 09 73 eller send ham en mail på tj@quantity.dk

Vi skaber skræddersyede løsninger,
som dine kunder vil elske.