Fleksibelt website til
inspiration og vejledning

EnergiMetropol Esbjerg

EnergiMetropol Esbjerg ønskede et moderne og inspirerende website til tiltrækning af tilflyttere. Slutresultatet blev et fleksibelt website, med skræddersyet indhold til de mange forskellige målgrupper.

For at forstå målgruppens proces, arrangerede vi interviews med nytilflyttede i Esbjerg. Dette kombinerede vi med en analyse af statistikken fra det gamle website, for at få indsigt i målgruppens interesser og behov.

Vi erfarede at aktiviteter, bolig og øvrige praktiske oplysninger var essentielle, og at informationssøgningen blev foretaget via Google. Derfor er de primære informationer på websitet opbygget som inspirerende landingssider med fleksible layoutmuligheder og tydelige calls-to-action.

Derudover bearbejdede vi websitets informationsarkitektur, for at simplificere navigationen og få websitet til, at fremstå enkelt og brugervenligt.

 

Udnyttelse af eksisterende indhold

Udover det praktiske indhold, har Energimetropol Esbjerg over længere tid udgivet EnergiMetropol Magasinet. Indholdet er gennemarbejdet og billederne af høj kvalitet, men artiklerne kom ikke til sin ret på det tidligere website. Derfor besluttede vi, at prioritere artiklerne højt på det nye website og sørge for, at de fremstår inspirerende og læsevenlige.

Fælles for indholdet er, at det er bygget op, som dele-venlige sider, som EnergiMetropol Esbjerg kan dele på sociale medier.

Jeg oplever Quantity som en superdygtig samarbejdspartner med stor viden om udvikling og etablering af hjemmesider. Quantity insisterer på at lave løsninger til gavn for brugeren, og jeg har lært at lytte til Quantitys råd, fordi det ganske enkelt giver det bedste resultat. De har nemlig altid ret! Jeg er aldrig blevet skuffet over Quantitys leveringer og giver virksomheden mine allerbedste anbefalinger."

Birgit Bech Jensen
Marketingchef, Esbjerg Erhvervsudvikling
 
Websitet giver redaktørerne mulighed for, at designe unikke og inspirerende layouts.

Specialsider til mange målgrupper

Udover den primære målgruppe, kommunikerer EnergiMetropol Esbjerg også til en række andre grupper. Derfor indeholder websitet en række specialsider, som tager hånd om disse. Dette inkluderer job-sektionen som integrerer med Jobindex, et presse- og mediearkiv, en personlighedstest, der viser hvad Esbjerg kan gøre for dig, samt en CV-database til partnervirksomheder.

Moderne teknik

Websitet er udviklet responsivt i WordPress og udnytter moderne teknikker, som VueJS og REST API’et. Det sikrer en god oplevelse på tværs af enheder, samt forbedret indlæsningshastighed.

Vil du vide mere?

Tag en uforpligtende snak med Torben på telefon 50 51 09 73 eller send ham en mail på tj@quantity.dk

Vi skaber skræddersyede løsninger,
som dine kunder vil elske.