Kids'n Baby ønskede mere fleksibilitet og forbedret hastighed på deres eksisterende webshop. Det gav anledning til at gentænke designet og optimere websitet til mobiltelefoner og tablets.
Kunde
Kids'n Baby
Kompetencer

Kids'n Baby sælger legetøj, møbler og andet babyudstyr, og er blandt andet eneforhandler af bestemte mærker af autostole. I redesignet af deres webshop havde vi fokus på, at forretningen skulle fremstå professionel og troværdig.

Troværdighed øger konverteringen

På nettet har kunderne kun det visuelle design til rådighed, når de skal vurdere, om en webshop er troværdig at handle med. Derfor er et design, der afspejler troværdighed vigtigt. Det er dog mindst ligeså vigtigt, at butikken fremstår enkel og funktionel, så kunderne uden besvær kan foretage deres køb.

Derfor tog vi udgangspunkt i et enkelt og rent design, hvor produkterne kommer i fokus, og websitet er enkelt at bruge. Det var også vigtigt at sikre et ensartet udtryk i hele købsoplevelsen - fra første landingsside til købsflow og til sidst i e-mail kvitteringen. Den gennemførte oplevelse sikrer, at kunden føler sig tryg gennem hele købsprocessen.

En webshop til mobile kunder

Hovedparten af Kids'n Babys trafik kommer fra mobiltelefoner. Derfor var det yderst vigtigt, at det nye design var responsivt og dermed understøttede mobile enheder i alle størrelser. Vi tænkte mobiltelefonerne med i designet fra starten for at sikre et gennemført mobilt købsflow.
En typisk udfordring på mobile websites er, at navigationen kan være svær og derfor mister kunden hurtigt overblikket. For at undgå dette, simplificerede vi produkt-navigationen og fokuserede i stedet på, at give kunden mulighed for, at filtrere sig ned på sine ønskede produkter.

Fleksibel administration med Umbraco CMS

Teknikken bag websitet skulle være fleksibel og stabil. Derfor valgte vi at udvikle webshoppen i Open Source systemet Umbraco CMS, kombineret med webshop-modulet TeaCommerce. Fordelen ved Umbraco er, at det er yderst fleksibelt og dermed giver mulighed for at tilpasse websitet til forretningens unikke behov.
Derudover var det vigtigt, at Kids'n Babys nye webshop kunne integreres med e-conomic, så det daglige arbejde med fakturering og bogføring kunne gøres så let som muligt.

Vil du vide mere?