Design som skaber resultater

Vi designer brugerflader og oplevelser, der hjælper dig med at nå dine mål. Vælg os, hvis du vil sælge mere, optimere arbejdsgange, flytte holdninger eller styrke dit brand.

Design er fundamentet for en god kundeoplevelse. Et design, som afspejler troværdighed er især vigtigt på nettet. Kunderne vurderer nemlig din virksomheds troværdighed på brøkdele af et sekund.

Vi udarbejder ofte designs og identiteter fra bunden, som en del af et webprojekt. Mange projekter tager dog udgangspunkt i en eksisterende virksomhedsidentitet. Derfor har vi stor erfaring med, at arbejde med eksisterende brands og videreudvikle koncepterne udfra vores erfaringer med webmediet.

Undervejs i designprocessen, vil du måske opleve, at vi stiller mange spørgsmål — Hvem, hvad og hvorfor? Det gør vi for at blive klogere på, hvordan vi bedst hjælper dig med at skabe værdi.

User Experience design

User Experience går ud på, at tænke hele brugerens flow igennem. Det betyder, at der er tænkt over alle scenarier - også dem som ikke foregår direkte på websitet eller i applikationen.

Den filosofi har vi taget til os, da vi tror på at design skal hjælpe brugeren med at nå sine mål. Og hvor lidt vi end vil indrømme det, er det ikke alt i verden, der foregår på internettet.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med

  • Design af hjemmesider
  • Brugerflader til applikationer
  • E-handel og webshops
  • Wireframing og prototyper
  • Grafiske identiteter
  • Løbende grafisk produktion
Vil du vide mere?