Om Quantity

Vi designer og udvikler webapplikationer og sites med brugeren i centrum. Vores kunder vælger os, fordi vi tænker helheden ind i projektet, for at sikre den gode brugeroplevelse.
Vi er et digitalt bureau i Esbjerg, bestående af passionerede specialister. Vores specialer er målgrupperesearch, User Interface Design og komplette digitaliseringsløsninger.

Kald os bare nørdede, men vi brænder for det vi laver. Vi har haft timelange diskussioner om alt fra hastigheden på animationen af en loader, til de mindste interaktioner i et brugerflow. Hver dag hjælper vi vores kunder med, at effektivisere, kommunikere og sælge bedre online.

Digital design, der skaber værdi

Design skal have et formål. Vi sætter aldrig en streg, før vi har udarbejdet en idé, der kan løse din udfordring. Derfor gør vi en dyd ud af, at lave vores forarbejde grundigt, så vi er klædt på til at finde de rigtige løsninger.

Vi starter alle projekter ud med en researchfase, hvor vi sammen bliver klogere på brugere og interessanters ønsker og behov.

Vi tør at udfordre dig

Når vi præsenterer en idé for dig, får du ikke en sludder for en sladder. Vi har nemlig mange års erfaring i, at omsætte forretningsproblemer til digitale løsninger. Derfor argumenterer vi for vores løsninger og fortæller sandheden uden omsvøb. Det garanterer vi for, at du bliver glad for i længden.

Sparringspartnere på den lange bane

Et samarbejde med os varer ved. Vores kunder vender løbende tilbage med nye udfordringer, som vi med glæde tager imod. Mange bruger os som uvildige sparringspartnere på alt fra brugerresearch til designudfordringer, analyser og udvikling.

Kontakt os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi skaber resultater sammen med

Trekantomraadet Trekantomraadet
Ramboll Ramboll
N1 N1
Vattenfall Vattenfall
Easv Easv
Bws Bws
Vardegymnasium Vardegymnasium
Sdmk Sdmk
Quickpay Quickpay
Esbjerghavn Esbjerghavn
Danskplast Danskplast
Surisuri Surisuri
Destinationvadehavskysten Destinationvadehavskysten
Comtec Comtec
Kirklarsen Kirklarsen
Baden jensen Baden jensen
Minifabrikken Minifabrikken
Vandgruppen Vandgruppen
Djk logo 1 Djk logo 1
Businessesbjerg Businessesbjerg
Vil du vide mere?