Vi har designet og udviklet nye hjemmesider til A. Højfeldt-koncernen, med fokus på, at styrke deres digitale profil, og at gøre hjemmesiderne til bedre salgsværktøjer.
Kunde
A. Højfeldt
Kompetencer
Se løsningen

A. Højfeldt-koncernen sikrer rent vand i hele Danmark. Virksomheden er specialister i brøndboring og totalløsninger til de danske vandværker og industrien.

Innovative og yderst professionelle

I et marked hvor A. Højfeldt adskiller sig markant med deres professionelle tilgang til teknik, hygiejne, viden og innovation, var det afgørende at få et samlet udtryk med de rigtige signaler.

Hjemmesiderne er derfor designet med stramme linjer, men med enkle elementer der bryder designet og skaber et mere moderne udtryk. Hjemmesiderne gør brug af mange billeder, der er med til at underbygge indtrykket af virksomhedens kompentencer og troværdighed.

Forberedt til et stigende antal besøgende fra mobile enheder

Som flere andre B2B-hjemmesider, oplever A. Højfeldt, at stadig mere trafik til siden kommer fra mobile-enheder. Derfor blev hjemmesiderne designet og udviklet til, at tage godt imod besøgende fra mobile enheder, så virksomheden sikrer, at alle kunder får en god oplevelse.

Hjemmesiden broendboring.dk fungerer som samlet indgang til hele koncernen.

Samlet indgang til hele koncernen

Som et led i at ensrette udtrykket for de enkelte virksomheder i koncernen, designede vi en hjemmeside, som beskriver koncernens kompetencer på tværs af virksomhederne.

Udover at være en god indgangsside for besøgende fra Google, giver hjemmesiden også et indtryk af koncernen som helhed. Dette gøres blandt andet via et danmarkskort, der viser de enkelte lokationer.

Vil du vide mere?