Rådgivning og sparring

Rådgivning hos os tager udgangspunkt i vores individuelle kompetencer og erfaringer efter mange år i branchen. Vi har en bred viden og erfaring indenfor mediet og derfor bruger vores kunder os dagligt til sparring og inspiration.

Et projekt hos os, starter ud med en behovsafklaring. Her definerer vi sammen projektets omfang og bestanddele. Denne fase kan bestå af workshops med projektteamet, målgrupperesearch, web-analytics og wireframing.

For nogle kunder er dette nok, og de overleverer opgaven til et internt team - for det mest vælger kunderne dog, at følge opgaven helt til dørs med vores hjælp.

Daglig sparring

Du er skarp på din målgruppe og kender dine kommunikationsbehov. Vi ved til gengæld en masse om, hvordan man får mest ud af online-mediet. Derfor kan vi sammen sparre med hinanden om, hvordan du præcist kan løse den online udfordring du står overfor.

Vores kunder brugers os typisk som sparringspartner, på deres vigtigste online tiltag. For mange kunder, er vi en langvarig, betroet samarbejdspartner, som hjælper dem med deres forretning på den lange bane.

Evaluerende workshops

Vi mødes jævnligt med vores kunder for at evaluere på deres online tiltag. Med udgangspunkt i analytics og kommende trends, finder vi sammen ud af de mest relevante indsatsområder.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med

  • — Behovsafklaring
  • — Evaluerende workshops
  • — Løbende sparring
  • — Inspiration og idégenerering
  • — Optimeringsforslag
  • — Konverteringsoptimering

Vil du vide mere om vores kompetencer?

Vi skaber skræddersyede løsninger,
som dine kunder vil elske.