For at hjælp turistaktører og rejsearrangører med at kunne skabe inspirerende markedsføringsmaterialer for Vestkysten, ønskede Business Region Esbjerg at skabe en løsning til deling af historier fra området. Resultatet blev en Content Pool, hvor der deles billeder, tekster og video for attraktioner, fødevarer, forlystelser, mm.
Kunde
Business Region Esbjerg

Business Region Esbjerg er et tværkommunalt samarbejde imellem Esbjerg, Fanø, Tønder og Varde Kommuner. Sammen udviklede vi en moderne Content Pool, hvor redaktører kan opbygge og organisere indholdet, fx billeder, videoer og sprogversionerede tekster. Den markante forskel fra en klassisk mediedatabase er, at indholdet er opbygget mere visuelt, og opfordrer derfor den besøgende mere til at browse i indholdet, for at finde inspiration og idéer til markedsføringen.

Content Poolen er udviklet med henblik på at være en whitelabel-løsning, så der kan skræddersyes individuelle Content Pools med unikke brands, for forskellige turismetiltag under Business Region Esbjerg.

Integration med mediedatabase

Content Poolen er tæt integreret med mediedatabaser, således at video- og billeddatabaserne styres centralt. Billedbehandling, eksempelvis skalering og komprimering af indholdet, tilbydes også via mediedatabasen.

Tekstindholdet styres i et skræddersyet administrationspanel, hvor eksempelvis oversættelse af tekster foregår, sant håndtering af data som åbningstider, adresser, kontaktoplysninger, mm.

Vil du vide mere?