I forbindelse med en modernisering af det grafiske udtryk for Campus Varde, fik Quantity til opgave at skabe en ny identitet og udvikle et fælles website til de tre ungdomsuddannelser i Varde Kommune.
Kunde
Campus Varde
Kompetencer
Se løsningen

Campus Varde er sammenslutningen af ungdomsuddannelserne, Varde Gymnasium, Varde Handelsskole og Handelsgymnasium samt 10iCampus (Varde Kommunes 10. klasse). Fra den fælles lokalitet i Varde danner de Campus Varde. Selve Campus-brandet bruges bl.a. i de mange fælles arrangementer der foregår på stedet, men er også den fælles kommunikationsplatform for selve lokaliteten i Varde.

Fælles fodslag igennem struktureret proces

For at sikre enighed og fælles ånd i arbejdet omkring den nye identitet, faciliterede Quantity de indledende workshops med alle tre uddannelsessteder. Igennem det indledende arbejde fik vi i fælleskab afdækket behovene og sikrede en god proces for parterne.

Inspiration fra arkitekturen og naturen

Resultatet blev et nyt logo der kombinerer den rektangulære og kubiske arkitektur af selve campus-bygningerne med den natur Campus Varde befinder sig i. Målet var at skabe et ungdommeligt, men seriøst udtryk for uddannelsesområdet.

Vil du vide mere?