Ny fælles identitet og website

Campus Varde

I forbindelse med en modernisering af det grafiske udtryk for Campus Varde, fik Quantity til opgave at skabe en ny identitet og udvikle et fælles website til de tre ungdomsuddannelser i Varde Kommune.

Campus Varde er sammenslutningen af ungdomsuddannelserne, Varde Gymnasium, Varde Handelsskole og Handelsgymnasium samt 10iCampus (Varde Kommunes 10. klasse). Fra den fælles lokalitet i Varde danner de Campus Varde. Selve Campus-brandet bruges bl.a. i de mange fælles arrangementer der foregår på stedet, men er også den fælles kommunikationsplatform for selve lokaliteten i Varde.

Fælles fodslag igennem struktureret proces

For at sikre enighed og fælles ånd i arbejdet omkring den nye identitet, faciliterede Quantity de indledende workshops med alle tre uddannelsessteder. Igennem det indledende arbejde fik vi i fælleskab afdækket behovene og sikrede en god proces for parterne.

Inspiration fra arkitekturen og naturen

Resultatet blev et nyt logo der kombinerer den rektangulære og kubiske arkitektur af selve campus-bygningerne med den natur Campus Varde befinder sig i. Målet var at skabe et ungdommeligt, men seriøst udtryk for uddannelsesområdet.

Vil du vide mere?

Tag en uforpligtende snak med Torben på telefon 50 51 09 73 eller send ham en mail på tj@quantity.dk

Vi skaber skræddersyede løsninger,
som dine kunder vil elske.