Erhvervsakademi Sydvest ønskede en moderne hjemmeside med fokus på tiltrækning af studerende og kursister. Vi leverede en responsiv Wordpress-løsning med tilmelding til kurser og fuldtidsuddannelser ved hjælp af en integration med deres administrationssystem.
Kunde
Erhvervsakademi Sydvest
Se løsningen

Indblik i de studerendes researchproces

For at kunne designe et website, som appelerer til potentielle studerende, skulle vi først forstå den studerendes researchproces. Derfor faciliterede vi interviews med kommende og nuværende studerende, samt ansatte på skolen, som har tæt kontakt til de studerende.

Workshops med interessenter

Udover potentielle studerende, skulle hjemmesiden imødekomme en række andre målgrupper, som kursister, partnervirksomheder, udenlandske studerende og jobsøgende. For at få dokumenteret krav og ønsker til disse, inviterede vi et udvalg af undervisere og administrativt personale til en række workshops, hvor vi sammen afklarede behovene.

Indsigterne udnyttede vi i arbejdet med wireframes og prototyper, som skitserede de vigtigste brugerflows på hjemmesiden. Disse blev udgangspunkt for dialogen med de mange involverede, for at sikre, at hjemmesiden ramte plet både funktionelt og kommunikationsmæssigt.

På Erhvervsakademi SydVest er vi meget glade for samarbejdet med Quantity. Vi er stolte af vores nye hjemmeside, og vi vil meget gerne anbefale Quantity til andre. Det der især har kendetegnet samarbejdet har været processen. Lige fra begyndelsen har Torben og Nicolaj udfordret os, og stillet de rigtige spørgsmål. Samtidig har de svaret på alle de mange spørgsmål vi har haft undervejs, og vi har hele tiden haft en rigtig god dialog. Quantity ser hjemmesiden som en integreret del af virksomhedens kommunikation, og de har blik for både detalje og helhed. I skal vælge Quantity, hvis I vil udfordres og ikke vil stille jer tilfreds med en standard løsning.
Pernille Poulsen
Erhvervsakademi SydVest

Integration med administrative systemer

Erhvervsakademiet administrerer deres kurser og fuldtidsuddannelser i statens administrationssystem SIS. Defor udviklede vi en integration med SIS, som automatisk synkroniserer akademiets udbudte kurser. Integrationen gør også, at tilmeldinger til kurser og uddannelser på hjemmesiden, automatisk oprettes i administrationssystemet. Det letter den daglige administration af kurser og tilmeldinger.

Moderne teknik

Websitet er udviklet i WordPress og udnytter moderne teknikker, som VueJS og REST API’et. Det sikrer en god oplevelse på tværs af enheder, samt forbedret indlæsningshastighed.

Vil du vide mere?