Varde Gymnasium er præget af et højt aktivitetsniveau og engagerede studerende. Vi har redesignet deres website, for at give skolen en skarpere profil og en bedre fortælling af skolens identitet.
Kunde
Varde Gymnasium
Kompetencer
Se løsningen

Bevidst brug af sociale medier

Skolen har igennem længere tid brugt både facebook og Instagram i kommunikationen til elever og forældre. På den nye side hentes billeder og kommentarer ind fra Instagram, til at give de besøgende et spændende indtryk af hverdagen på skolen.

Responsivt design for de besøgende fra sociale medier

Størstedelen af trafikken, der kommer ind på siden fra sociale medier, er fra mobile enheder. For at give disse besøgende en god oplevelse, er siden designet responsivt.

Klar opdeling af sidens kommunikation

Sidens indhold er tilegnet to primære målgrupper: Kommende og nuværende elever. Den klare opdeling gør det lettere for de besøgende elever og forældre at finde gode svar på den viden de søger.

Nyt grafisk udtryk

Vi har opdateret Varde Gymnasiums visuelle udtryk med nye farver og elementer — selv logoet blev justeret for at matche det nye udtryk. De grafiske elementer er tænkt til at passe ind i både trykte og digitale sammenhænge.

Vil du vide mere?