Website til tiltrækning
af nye studerende

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi Sydvest ønskede en modernisering af deres hjemmeside og integration til deres administrationssystem. Vi leverede en responsiv Wordpress-løsning med tilmelding af kurser og fuldtidsuddannelser.

Indblik I de studerendes researchproces

For at kunne designe et website, som appelerer til de kommende studerende, var vi nød til at sætte os ind i deres researchproces. Derfor faciliterede vi interviews med kommende og nuværende studerende, samt ansatte på skolen, som har tæt kontakt til de studerende.

 

Workshops med interessenter

Udover kommende studerende, skulle hjemmesiden imødekomme en række andre målgrupper, som kursister, partnervirksomheder, udenlandske studerende og jobsøgende. For at få dokumenteret krav og ønsker til disse, inviterede vi et udvalg af undervisere og administrativt personale til en række workshops, hvor vi sammen afklarede deres behov.

Indsigterne fra den indledende research udnyttede vi i udfærdigelsen af wireframes og prototyper, som skitserede de vigtigste brugerflows på hjemmesiden. Disse brugte vi i dialogen med de mange involverede til at sikre os, at hjemmesiden ramte plet, både funktionelt og kommunikationsmæssigt.

På Erhvervsakademi SydVest er vi meget glade for samarbejdet med Quantity Digital. Vi er stolte af vores nye hjemmeside, og vi vil meget gerne anbefale Quantity Digital til andre. Det der især har kendetegnet samarbejdet har været processen. Lige fra begyndelsen har Torben og Nicolaj udfordret os, og stillet de rigtige spørgsmål. Samtidig har de svaret på alle de mange spørgsmål vi har haft undervejs, og vi har hele tiden haft en rigtig god dialog.

Quantity Digital ser hjemmesiden som en integreret del af virksomhedens kommunikation, og de har blik for både detalje og helhed. I skal vælge Quantity Digital, hvis I vil udfordres og ikke vil stille jer tilfreds med en standard løsning."

Pernille Poulsen
Erhvervsakademi SydVest

Integration med administrative systemer

Erhvervsakademiet administrerer deres kurser og fuldtidsuddannelser i statens administrationssystem SIS. Defor udviklede vi en integration med SIS, som automatisk synkroniserer akademiets udbudte kurser. Integrationen gør også, at tilmeldinger til kurser og uddannelser på hjemmesiden, automatisk oprettes i administrationssystemet. Det letter den daglige administration af kurser og tilmeldinger.

Moderne teknik

Websitet er udviklet i WordPress og udnytter moderne teknikker, som VueJS og REST API’et. Det sikrer en god oplevelse på tværs af enheder, samt forbedret indlæsningshastighed.

Vil du vide mere?

Tag en uforpligtende snak med Torben på telefon 50 51 09 73 eller send ham en mail på tj@quantity.dk

Vi skaber skræddersyede løsninger,
som dine kunder vil elske.