Minifabrikken designer og producerer interiør til hjemmet. Du har formentlig set deres Danmarkskort i egetræ, træbogstaverne eller den originale kaffekop. Vi fik til opgave at relancere webshoppen, med henblik på at optimere kundeoplevelsen. Men platformen skulle også bedre understøtte virksomhedens ordreflow, fra produktionsstyring til salg og faktureringsproces.
Kunde
Minifabrikken
Se løsningen

Et designunivers, med brugerne i centrum

Med en relancering af minifabrikken.dk har vi skabt et stilrent og intuitivt designunivers, der gør det lettere og mere inspirerende, at købe interiør. Købsflowet er enkelt og tænkt til situationen. Når du f.eks. skal købe bogstaverne i træ til børneværelset, skriver du blot barnets navn og tilføjer det til kurven. Webshoppen sørger selv for, at de korrekte bogstaver bliver tilføjet til ordren og plukket på lageret.

Mobile first princippet

Mobilbesøgende er oftest det primære segment indenfor e-commerce. Derfor er Minifabrikkens designkoncept opbygget efter mobile first princippet, hvor vi tager udgangspunkt i, at skabe den optimale mobiloplevelse. Princippet bidrager til, at elementerne igennem webshoppen føles intuitive på tværs af enheder og skærmstørrelser, samt at mobiloplevelsen er opbygget uden kompromisser.

Drift i bedste sendetid

I forbindelse med Minifabrikkens deltagelse i Løvens Hule, var det essentielt, at websitet kunne holde til presset fra de mange besøgende. Vi opsatte et hostingsetup med autoscaling og load balancing. På den måde fordeles presset over flere servere og der kan hurtigt tilføjes flere, såfremt presset øges. Setuppet blev stress-testet, for at sikre, at de forventede 10.000 samtidige besøgende kunne håndteres.

Resultatet blev en webshop, der forblev oppe under hele udsendelsen, hvilket efter sigende sjældent er sket.

Lagerstyring

For at balancere produktionen i forhold til ordreflowet, har vi i Craft-platformen udviklet en administration til, at skabe overblik over ordreflow og lagerbeholdning. På den måde, kan produktionen løbende planlægges ud fra det aktuelle salg og de største behov.

Vil du vide mere?