Syddansk Musikkonservatorium ønskede et redesign af deres website for at tage bedre imod deres besøgende. Specielt var der et behov for at give en bedre oplevelse til det stadigt stigende antal mobilbesøgende. Løsningen blev et komplet responsiv redesign, som blev implementeret i konservatoriets eksisterende CMS-platform.
Kunde
Syddansk Musikkonservatorium
Se løsningen

Designbeslutninger baseret på data

Hos Quantity er vi specialiserede i at analysere besøgsdata på websites. Det udnyttede vi i de indledende faser af redesignet til at validere og justere vores løsningsforslag. Analysen blev derfor en vigtig forberedelse til de beslutninger, der dannede det grundlæggende fundament for det nye design.

Fokus på tilgængelighed — et krav til offentlige institutioner

I september 2018 blev det et krav, at alle websites til offentlige institutioner skulle overholde loven om tilgængelighed, ved alle nye opdateringer og redesigns. Derfor er designet opbygget og udviklet til, at overholde standarden for tilgængelighed, WCAG. Det betyder, at besøgende med skærmlæsere og andre hjælpemidler, også let kan navigere igennem websitet. Det er et vigtig håndværk, som fra udviklerens side kræver omhyggeligt arbejde. Dette arbejde er usynligt for de fleste besøgende. For dem, som foruden denne øvelse, ellers ikke ville kunne bruge websitet, er det dog utroligt vigtigt.

Vil du vide mere?