Website med online
bestilling

Café Guldægget

Café Guldægget er en café med fokus på kvalitet, service og - fremfor alt - god kaffe. Som kaffe-entusiaster var det spændende for os, at hjælpe dem med et troværdigt website med online bestilling af sandwiches.

Café Guldægget ønskede at websitet afspejlede deres fokus på kvalitet og godt håndværk. Målet var at skabe et website, som ikke blot var branding, men også havde fokus på kundernes behov. Vi tog derfor udgangspunkt i caféens primære målgrupper og skabte en løsning, der tog hånd om dem hver især.

Let bestilling af sandwich

Det skal være let at bestille sandwiches til frokost, møder eller andre arrangementer. Derfor udviklede vi en løsning, hvor kunderne kan bestille og betale sandwich og drikkevarer på forhånd og blot hente dem i caféen på det aftalte tidspunkt.

Nem at finde

En vigtig målgruppe er turister, som er i byen og leder efter en hyggelig café. For dem er det vigtigt at de kan finde og bruge websitet fra deres mobiltelefon. Derfor designede vi websitet responsivt, så det tilpasses enhver skærmstørrelse.


Gennemført koncept

Udover websitet ønskede Café Guldægget hjælp til design af facadebeklædning, skilte og æsker til take-away. Caféen driver derudover en aktiv facebook-profil, hvor vi løbende hjælper med faglig sparring og grafiske elementer.

Vil du vide mere?

Tag en uforpligtende snak med Torben på telefon 50 51 09 73 eller send ham en mail på tj@quantity.dk

Vi skaber skræddersyede løsninger,
som dine kunder vil elske.