Identitet & ny platform til vidensdeling

case
Gymnasieskolernes Idrætslærerforening
A5796FE9-7C72-4998-8D6F-6AF211B2BE4C Created with sketchtool. 6022DAA9-D4A3-4D13-BF0E-5BBD00CAB8A8 Created with sketchtool.
Gymnasieskolernes Idrætslærerforening ønskede et moderne website, der kunne bruges som en åben platform til vidensdeling af foreningens faglige inspiration, artikler og undervisningsforløb.
Kunde
Gymnasieskolernes Idrætslærerforening
Se løsningen

Modernisering af identitet

For at matche strategien om det nye brugervenlige og mere moderne website, redesignede vi også identiteten for Gymnasieskolernes Idrætslærerforening. Det gav os nogle grafiske elementer, der var velegnede til den nye digitale tilgang og et mere enkelt logo, som kunne bruges på tværs af sitet i mange størrelser. Specielt i designet til mindre skærme, er det nye logo mere genkendeligt og tydeligt at arbejde med.

Ud over de grafiske elementer, justerede vi også farvepaletten, så kontraster og farvemætninger blev øget på tværs af paletten. Det gav et mere moderne look til platformen, men hjalp også på læsbarheden, som var en høj prioritet.

Specialtilpasset Wordpress-platform

Websitet administreres i en specialopbygget Wordpress-platform, hvor redaktøren løbende udgiver artikler. Her er også mulighed for at oprette arrangementer, med en simpel tilmeldingshåndtering. Valget af Wordpress til sitet var baseret på, at platformen var enkel og brugervenlig for redaktøren, så udgivelsen af nyt indhold foregår hurtigt og effektivt.

Vil du vide mere?