Kampagne for åbent hus
i Studiebyen Esbjerg

Studiebyen Esbjerg

Esbjergs videregående uddannelser afholder et årligt åbent hus, hvor alle byens uddannelser byder landets studerende indenfor. Kampagnen bestod af handouts, plakater, rollups, samt online annoncer som alle ledte ind til specialiserede landingssider.

Kampagnen skulle primært drives online, med formålet at tiltrække studerende til byen på dagen for de videregående uddannelsers åbent hus.

Derfor skal de studerende vælge Esbjerg

Vores indledende research viste, at der eksisterede en række fordomme for Esbjerg som studieby, som kunne være en barriere i de studerendes valg af uddannelsesby. Fordommene skulle knuses og de studerende skulle klædes på til, at kunne svare på spørgsmålet “Hvorfor Esbjerg?”.

Kampagnen vender spørgsmålet om, hvilket leder til det grundlæggende kampagnebudskab, som formuleres som et hashtag: #DerforEsbjerg

 

Kampagnen kørte på flere forskellige medier. Her vises Studentums nyhedsbrev.
Facebook annoncer ledte både til landingssider, samt til en facebook event-side.

Målrettede landingssider til online kampagne

Vi var forberedte på, at trafikken til hjemmesiden ville komme fra en bred palette af enheder, med en jævn fordeling imellem mobile-, tablets- og desktop-enheder. Derfor er der lagt et stort arbejde i en optimal oplevelse på tværs af enhederne i det responsive design.

Landingssiderne bestod af én generel landingsside, samt en målrettet landingsside til de forskellige studieområder der udbydes i Esbjerg.

Plakaterne fokuserede på Esbjergs gode tilbud til studerende.
En handout til nye studerende introducerede de unge til Esbjerg som studieby.

Vil du vide mere?

Tag en uforpligtende snak med Torben på telefon 50 51 09 73 eller send ham en mail på tj@quantity.dk

Vi skaber skræddersyede løsninger,
som dine kunder vil elske.