Mobilvenlig netbutik
til bestilling af slagtervarer

Slagter Theilgaard

Slagter Theilgaard ønskede at udvide deres webshop med landsdækkende levering. Vi hjalp dem med de nødvendige ændringer, og redesignede shoppen til at understøtte tablets og mobiltelefoner.

Efter en analyse af Slagter Theilgaards Google Analytics, stod det klart, at mobiltelefoner og tablets ville blive en stor del af trafikken på shoppen fremover. Siden er derfor nu designet responsivt til tablets og smartphones.

Slagter Theilgaards shop-system var ikke tilstrækkelig fleksibelt til at understøtte ambitionen om landsdækkende levering og Slagter Theilgaards øvrige visioner med onlinehandel. Derfor hjalp vi med at migrere netbutikken til Umbraco, som er mere fleksibelt og skalérbart.

Tilbagevendende kunder

Slagter Theilgaard’s gode opskrifter giver kunderne en god anledning til at vende tilbage til webshoppen. Opskrifterne fungerer selvfølgelig godt på tablets - så vi alle kan have dem med i køkkenet!


Responsivt design

En markant del af Slagter Theilgaards besøgende kommer fra smartphones og tablets. Derfor er siden designet responsivt, så denne målgruppe får en god brugeroplevelse.

Vil du vide mere?

Tag en uforpligtende snak med Torben på telefon 50 51 09 73 eller send ham en mail på tj@quantity.dk

Vi skaber skræddersyede løsninger,
som dine kunder vil elske.